Teprve pivem je žízeň krásná !!Smějící se

Bílé zelí

29. června 2009 v 11:28 | z. |  Přílohy
Suroviny:
1 hlávka zelí (bílé nebo červené), 100 g tuku (nejlépe sádla), 1 cibule, kmín, cukr, sůl, ocet, 1 syrová brambora
Postup:
Nakrouhané zelí propláchneme vodou a dáme na mírný plamen do velkého hrnce zpočátku odkryté a podlité jen vodou.Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli.Přidáme ji k zelí společně s kmínem, cukrem a solí.
Bramboru oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle a přidáme ji do téměř měkkého zelí. Zelí dusíme doměkka, občas ho promícháme a na závěr přidáme ocet podle chuti.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama