Teprve pivem je žízeň krásná !!Smějící se

Červené zelí

29. června 2009 v 11:23 | z. |  Přílohy
Potřebujeme:
60 dkg červeného zelí, 1 lžíce vepřového sádla, 1 cibule, 1/4 l vody, 2 jablka, špetka mletého kmínu, mletý pepř, sůl, 2 lžíce octa
Postup:
Na rozhřátém sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené zelí a s cibulí ho promícháme. Zalijeme horkou vodou, osolíme, okořeníme a dusíme pod pokličkou. Po půlhodině dušení přidáme oloupané a hrubě nastrouhané jablko, promícháme a dodusíme. Měkké zelí dochutíme cukrem, octem a solí
.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama