Teprve pivem je žízeň krásná !!Smějící se

Nakládaný bůček

25. září 2014 v 10:30 | in. |  Studená jídla




Nakládaný bůček
Potřebujeme:
Vepřový bůček, bobkový list, česnek, grilovací koření, chilli, kari, mletá paprika, pepř, sůl, Worcestrová omáčka.
Postup:
Bůček bez kosti uvaříme se solí, česnekem, bobkovými listy a celým pepřem,10 stroužků česneku utřeme se solí, přidáme pepř, kari, papriku, grilovací koření, trochu chilli a worcester, touto směsí potřeme uvařený bůček, zabalíme do alobalu a dáme na několik dní do lednice uležet.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama