Teprve pivem je žízeň krásná !!Smějící se

Srdce na smetaně se zeleninou

7. července 2018 v 10:45 | in. |  Omáčky






Srdce na smetaně se zeleninou
Potřebujeme:
Vepřové srdce, mraženou zeleninu, smetanu, hladkou mouku, kousek másla, masox, 3/4 l mléka, sůl, pepř.
Postup:
Srdce uvaříme doměkka, zvlášť uvaříme doměkka zeleninu s masoxem asi 15 minut, V hrnci na másle uděláme světlehnědou jišku, nalijeme mléko, aby se vytvořila omáčka, podle chuti osolíme, opepříme, chvilku povaříme, za stálého míchání přidáme smetanu, potom uvařenou zeleninu a na malé kousky nakrájené maso, podáváme s knedlíkem nebo s rýží.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama