Teprve pivem je žízeň krásná !!Smějící se

Tarhoňové rizoto

15. července 2018 v 9:59 | in. |  Vepřové maso





Tarhoňové rizoto
Potřebujeme:
1/2 balíčku Tarhoňových těstovin, cibuli, vepřovou konzervu, hrášek, sterilované žampiony, sůl, pepř, strouhaný sýr, na obarvení kečup, nebo kurkumu.
Postup:
Tarhoňu uvaříme podle návodu, vepřovou konzervu orestujeme s jemně nakrájenou cibulkou, přidáme nakrájené žampióny, hrášek, osolíme opepříme, můžeme obarvit kečupem, nebo kurkumou, smícháme s uvařenou Tarhoňou, na talíři posypeme strouhaným sýrem pokapeme kečupem a podáváme se zeleninovým salátem.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama