Teprve pivem je žízeň krásná !!Smějící se

Cizrnová kaše

2. srpna 2018 v 11:54 | z. |  Bezmasá jídla




Cizrnová kaše
Potřebujeme:
1 plechovku sterilované Cizrny (800g), trochu sádla, cibuli, 2 stroužky česneku, koření Kuchárek, (1/2 masoxu), slaninu, ocet, sůl, pepř.
Postup:
Sterilovanou cizrnu nalijeme do hrnce, přidáme česnek, sůl, pepř, trochu octa, koření Kuchárek, nebo 1/2 masoxu, uvaříme do měkka, jeli příliž hustá, naředíme vodou, rozmixujeme, na sádle usmažíme slaninu, cibuli a přimícháme do rozmixované kaše. Podáváme s uzeným masem nebo uzeninou, okurkou a volským okem.
 


Komentáře

1 N&Š | Web | 2. srpna 2018 v 12:15 | Reagovat

Hmm, mňamka :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama